Delux szendvics konfitált hosszúcombból

Delux szendvics konfitált hosszúcombból

Hozzávalók:
1 pulyka hosszúcomb
1 friss fűszercsokor (rozmaring, kakukkfű, babérlevél)
4 gerezd fokhagyma
0,5 kg kacsazsír

bors
4 db mini bagett
salátalevelek
4 ek majonéz
3-4 db paradicsom
1 db pritamin paprika

Elkészítés:
A combot alaposan besózzuk, borsozzuk. A sütőt előmelegítjük 120 fokra. A combot a felolvasztott kacsazsírral, fűszerekkel és megpucolt fokhagymagerezdekkel egy tepsibe teszük, úgy hogy a zsír ellepje a húst. Lefedve sütőbe toljuk 2,5-3 órára. A kész combot kivesszük a zsírból, és a sütőben grill fokozaton szép barnára pirítjuk.
A szendvicsekhez a bagetteket kettévágjuk, mindkét oldalukat megkenjünk majonézzel. Salátalevelet, karikára vágott paradicsomot, felcsíkozott pritamin paprikát, és a csíkokra vágott húst pakoljuk a bagettek közé.