Fűszeres pulykaszív

Fűszeres pulykaszív

10-12 db pulykaszív
olaj
2 fej vöröshagyma

bors
oregánó
szerecsendió
bazsalikom

A pulykaszívet félbevágjuk, alaposan átmossuk, hogy ne maradjon benne alvadt vér, majd egyforma nagyságú apró darabokra vágjuk.

A felforrósított olajba rakjuk a megtisztított, apróra vágott hagymát, megdinszteljük, majd beletesszük az  apróra vágott szíveket. Megsózzuk, borsozzuk, összekeverjük és megvárjuk, hogy egy kis levet engedjen, ha szükséges, öntünk még alá vizet, majd lefedve a lábast puhára főzzük.

Amikor majdnem kész, ízesítjük oregánóval, frissen reszelt szerecsendióval és bazsalikommal. Összeforraljuk a fűszerekkel, és melegen tálaljuk.

Szakértelem

Közzétéve

2015-07-10