Gyümölcsös pulykás saláta

Gyümölcsös pulykás saláta

1 fej saláta
Olívaolaj
1 ek málnaecet
1 doboz málna
4 őszibarack
4 szelet pulykamellfilé
Az öntethez:
2 ek majonéz
1 ek narancslé
Só, bors

A húst apró falatokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és serpenyőben, olajon mindkét oldalát megsütjük. Félretesszük.
A salátát és a gyümölcsöket megmossuk, az őszibarackot feldaraboljuk. A salátaleveleket összeforgatjuk 2 ek olívaolaj és 1 ek málnaecet keverékével. A salátaleveleket tálra rendezzük a gyümölcsökkel és a hússal. A majonézt kikeverjük a narancslével, sózzuk, borsozzuk, a salátára csorgatjuk.

Szakértelem

Közzétéve

2016-07-06