Hagymás pulykamáj sütőtökkel

Hagymás pulykamáj sütőtökkel

Hozzávalók 4 főre:
60 dkg pulykamáj
2 db hagyma
80 dkg sütőtök
2 szál zöldhagyma
1 tk kakukkfű

bors
olívaolaj

A hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk. A májat megtisztítjuk és falatnyi darabokra vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, rádobjuk a hagymát, néhányszor átkeverjük, és hozzáadjuk a májat. Kevés vízzel felöntjük, és 10-15 perc alatt megpároljuk. Közben borssal és kakukkfűvel ízesítjük. Sót csak a legvégén adunk hozzá. A sütőtököt meghámozzuk, kis kockára vágjuk. Gőzpárolóban vagy kevés vízben puhára pároljuk. A sütőtököt a májjal tálaljuk, karikára vágott zöldhagymával megszórjuk.