Kelbimbós-gombás pulykamelles tészta

Kelbimbós-gombás pulykamelles tészta

4 főre
50 dkg pulykamellfilé
40 dkg durum tészta (itt: házikó)
20 dkg kelbimbó
25 dkg gomba
1 fej hagyma

bors
friss rozmaring
olívaolaj
1 dl száraz fehérbor

A tésztát megfőzzük a csomagoláson feltüntetettek szerint, leszűrjük, olívaolajjal meglocsoljuk. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A kelbimbót félbe vágjuk, a gombát pedig négybe. A pulykamellet falatnyi darabokra vágjuk. Egy serpenyőben felhevítünk kevés olajat, rádobjuk a hagymát, néhányszor átkeverjük. Hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, rozmaringot szórunk rá. Beletesszük a kelbimbót és a gombát is, átpirítjuk, majd felöntjük a borral. Pár perc alatt készre pároljuk. Beletesszük a tésztát is, átkeverjük, és azonnal tálaljuk.

 

Szakértelem

Közzétéve

2017-11-10