Koronázási pulyka

Koronázási pulyka

Hozzávalók:
40 dkg sült pulyka hosszúcomb
1 db zöldalma
2 szál zellerszár
1 kis fej lilahagyma
2 ek mazsola
4 ek natúr joghurt
4 ek majonéz
1 tk currypor
1 ek mangó chutney
4 ek pirított mandulalapocska
1 csokor koriander
só, bors

Elkészítés:
1. A húst a csontról lefejtjük, felkockázzuk. Az almát felkockázzuk, a zellert felaprítjuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. Összekeverjük a húst a zöldségekkel, a mazsolával.
2. A joghurtot simára keverjük a majonézzel, a curryporral és a chutneyval. Sózzuk, borsozzuk.
3. Összeforgatjuk a salátával. Korianderrel és mandulával megszórva tálaljuk.

Szakértelem

Közzétéve

2015-12-11