Mediterrán, zöldséges hosszúcomb

Mediterrán, zöldséges hosszúcomb

Hozzávalók:
1 pulyka hosszúcomb
1 biocitrom
6 ek olívaolaj
2 ágacska rozmaring
só, bors
2-3 fürt koktélparadicsom
1 fej fokhagyma
2 fej lilahagyma
2 cukkini

Elkészítés:
1. A citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. Összekeverjük 4 ek olívaolajjal, felaprított rozmaringlevelekkel. sóval és borssal. A combot bekenjük a citromos olívaolajjal.
2. A lilahagymát meghámozzuk, negyedekbe vágjuk, a cukkinit vastag szeletekre szeljük. A fokhagymát gerezdekre szedjük. Összeforgatjuk a maradék olívaolajjal.
3. A combot alufóliával lefedve, egy sütőtálban 190 fokos sütőbe tesszük. 1 és negyed óra elteltével a zöldségeket is körérakjuk. További ¾ órán át sütjük.