Mustáros pulykacomb

Mustáros  pulykacomb

1  pulyka alsócomb és 1 pulyka felsőcomb
5-6 gerezd fokhagyma
4 evőkanál mustár
1 teáskanál majoránna
1 evőkanál só
1 teáskanál őrölt kömény
1 fej vöröshagyma
1 teáskanál kakukkfű
1 dl olívaolaj
frissen őrölt bors

A fokhagymát és a vöröshagymát felkockázzuk, majd a mustárral, olívaolajjal, és a többi fűszerrel együtt egy keverőtálban botmixerrel pépesítjük. A pulykacombokat több helyen bevagdossuk, majd jól bedörzsöljük a fűszeres mázzal.

Olajjal kikent tepsibe rakjuk a combokat, és két órán keresztül sütjük 180 ºC-on fóliával letakarva. Amikor a hús  teljesen megpuhult, a fóliát levéve kb. fél óra alatt pirosra sütjük a combokat.