Olívakrémmel töltött pulykamellrolád

Olívakrémmel töltött pulykamellrolád

4 szelet pulykamellfilé
10 dkg magozott, fekete olajbogyó
Olívaolaj
Só, bors

A salátához:
6 szem paradicsom
1.-2 kígyóuborka
2 ek magozott, fekete olajbogyó
Olívaolaj
Vörösborecet
Só, bors

Az olajbogyót robotgépbe tesszük és pépesítjük annyi olívaolajjal, hogy kenhető pasztát kapjunk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megkenjük az olajbogyópasztával és feltekerjük. Hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítjük a tekercseket. Serpenyőben, kevés olívaolajon minden oldalon megsütjük, kb. 15 perc alatt.
Közben összeállítjuk a salátát: a zöldségeket feldaraboljuk, az olajat az ecettel simára keverjük, sózzuk, borsozzuk, és összeforgatjuk. A hústekercseket salátával és kenyérrel tálaljuk.

Szakértelem

Közzétéve

2016-07-06