Pulykamell cordon bleu házi sült krumplival

Pulykamell cordon bleu házi sült krumplival

Hozzávalók 4 főre

• 60 dkg pulykamellfilé

• 150 g szeletelt trappista sajt

• 150 g pulykamellsonka

• só ízlés szerint

• bors ízlés szerint

• 3 evőkanál finomliszt

• 2-3 db tojás

• 150 g zsemlemorzsa

• 4 dl napraforgó olaj


Köretnek

80 dkg sütni való burgonya
Olaj

Vastagabb szelet pulykamelleket szeletelünk, zsebet vágunk bele, sózzuk, borsozzuk. A zsebbe sajtot és sonkát teszünk. Bepanírozzuk, akár duplán is, és bő olajban szép aranybarnára sütjük. Sült krumplival tálaljuk.

Szakértelem

Közzétéve

2018-05-09

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.