Ragacsos gyömbéres pulykaszárny fóliában sült édesburgonyával

Ragacsos gyömbéres pulykaszárny fóliában sült édesburgonyával

Hozzávalók 4 főre
2-3 db pulykaszárny

Bors

A szószhoz:
2 ek méz
1 ek mustár
2 ek Worchester szósz
2 ek szójaszósz
1 db 4 centis gyömbér lereszelve
1 dl sör

4 db édesburgonya
1 csokor snidling
2 dl tejfol

A szárnyakat sóval, borssal bedörzsöljük, egy éjszakát állni hagyjuk. A szósz hozzávalóit összekeverjük, a húsra öntjük,és 180 fokos sütőben lefedve 40 percig sütjük. A fóliát levesszük a húsról, és időnként megöntözve a szósszal további 30 percig sütjük. Az édesburgonyát alufóliába csomagoljuk, és a sütőben kb 30 perc alatt puhára sütjük. A szárnyat az édesburgonyával tálaljuk, snidlinggel megszórt tejföllel tálaljuk.