Rizstej: rizstejes tejberizs mangóval


Rizstej: rizstejes tejberizs mangóval


Hozzávalók 4 főre

20 dkg kerekszemű rizs
1 liter rizstej
1 biocitrom reszelt héja
12 dkg barnacukor
1 vaníliarúd kikapart magja

Tálaláshoz
1 mangó
40 dkg eper

A rizst alaposan átmossuk. Kevés rizstejjel feltesszük főni a lecsöpögtetett rizst, alacsony hőfokon, apránként adagoljuk hozzá a rizstejet, közben gyakran megkeverjük. Amikor már majdnem puha, hozzáadjuk a vaníliát és a citromhéjat, valamint a barnacukrot.
Apróra vágott friss eperrel és mangóval tálaljuk.

Szakértelem

Közzétéve

2018-05-09

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.