Rozmaringos-szárított sonkás pulykanyárs mandulás brokkolival

Rozmaringos-szárított sonkás pulykanyárs mandulás brokkolival

Hozzávalók 4 főre

40 dkg pulykamell
10 dkg szárított sonka
1 fej brokkoli
1 marék szeletelt mandula

Bors
4-5 ág rozmaring

A húst csíkokra vágjuk. Egy-egy csíkot egy-egy szelet sonkával betekerjük, hullámosan nyársra húzzuk, rozmaringgal megtűzzük, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük, közben többször átforgatjuk. A brokkolit rózsáira szedjük, gőzpárolóban megpároljuk. A mandulalapokkal megszórjuk a brokkolit, és a nyárssal tálaljuk.

Szakértelem

Közzétéve

2018-05-08

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.