Sörpácos BBQ pulykaszárnyak

Sörpácos BBQ pulykaszárnyak

5-6 pulykaszárny
0,5 dl olívaolaj
1 tk hagymás fűszersó
1 tk paprika
½ tk őrölt római kömény
1 csipet cayenne bors
½ tk őrölt bors
3-4 gerezd fokhagyma, összezúzva
1 fél citrom leve
1 doboz világos sör

A szárnyakat az ízületnél kettévágjuk, sózzuk. Az olívaolajat kikeverjük a többi hozzávalóval és a szárnyakat beleforgatjuk a pácba. 1-2 órán át hagyjuk pácolódni, majd forró grillen kb. 45 perc alatt megsütjük, időnként megforgatva, és a páclével locsolgatva.
Salátával, tetszés szerint zöldhagymával vagy kéksajttal kikevert tejföllel, paradicsomszósszal tálaljuk.

Szakértelem

Közzétéve

2016-07-06