Tortillatekercs konfitált hosszúcombból

Tortillatekercs konfitált hosszúcombból

Hozzávalók:
1 pulyka hosszúcomb
1 friss fűszercsokor (rozmaring, kakukkfű, babérlevél)
4 gerezd fokhagyma
0,5 kg kacsazsír

bors
1 doboz tejföl
apróra vágott saláta
felcsíkozott kápia paprika
2 db paradicsom felkarikázva
1 kis üveg paradicsomszósz
ízlés szerint chili

Elkészítés:
A combot alaposan besózzuk, borsozzuk. A sütőt előmelegítjük 120 fokra. A combot a felolvasztott kacsazsírral, fűszerekkel és megpucolt fokhagymagerezdekkel egy tepsibe tesszük, úgy hogy a zsír ellepje a húst. Lefedve sütőbe toljuk 2,5-3 órára. A kész combot kivesszük a zsírból, és a sütőben grill fokozaton szép barnára pirítjuk.
A tortillalapokat megkenjük tejföllel, rátesszük a lefilézett húst, salátát, paradicsomot, paprikát. Megocsoljuk paradicsomszósszal, ízlés szerint chilivel, és feltekerve fogyasztjuk.