Zsenge tavaszi sült zöldségek pirított magvakkal

Zsenge tavaszi sült zöldségek pirított magvakkal

Hozzávalók 4 főre

1 db piros pritaminpaprika
1 db zöld pritaminpaprika
1 db sárga pritminpaprika
3 db sárgarépa
1 db lilahagyma
1 fej brokkoli
1 marék rukkola
1 nagy marék magkeverék (tökmag, napraforgó, lenmag, kesudió, dió)

Bors
Olívaolaj
Balzsamecet

A sütőt 200 fokra felmelegítjük. A zöldségeket csíkokra vágjuk, a rukkolát félretesszük a tálaláshoz. A többi zöldséget sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, olívaolajjal és balzsamecettel meglocsoljuk, sóval és borssal meghintjük. 15 perc alatt megsütjük, és a pirított magokkal megszórva tálaljuk.

Szakértelem

Közzétéve

2018-05-08

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.