Skip to main content

Gallicoop Blog

Miért fontos a fehérje?

A fehérje elsősorban az izmaink építőanyaga, testünk körülbelül 100 különböző fehérjéből áll, amelyek fontos szerepet játszanak a sejtfunkciókban. A fehérje az egyik legfontosabb makrotápanyag, kialakulásában

Tovább olvasom »

Tudtad?

Magyarországon csak akkor kerülhet egy hőkezelt húskészítmény párizsiként forgalomba, ha megfelel a Magyar Élelmiszerkönyv kritériumainak. Nézzük meg, milyen az igazi párizsi! A Nébih Szupermenta összefoglalója

Tovább olvasom »

Hús nélkül is lehet?

Sokan állítják meglepő magabiztossággal, hogy a húsfogyasztás kifejezetten káros az egészségünkre. De vajon igazuk van? Súgunk: nincs! A rendszeres és mértékletes húsfogyasztás elengedhetetlen az egészséges

Tovább olvasom »