Skip to main content

A nehezedő piaci körülmények között is helytáll a szarvasi Gallicoop

A nehezedő piaci körülmények között is helytáll a szarvasi Gallicoop

Szeptembertől dr. Sóki Krisztina és Ruck János operatív vezérigazgató pozícióban irányítják az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahústermelő integrációjával rendelkező vállalat, a Gallicoop Zrt. működését, Füzesséry Tibor pedig stratégiai vezérigazgatóként határozza meg a cég jövőjét.

A zrt. közleményében hangsúlyozták, a szarvasi pulykafeldolgozó új vezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy a vállalat az egyre nehezedő piaci körülmények között is eredményesen helyt álljon.

A cég jelenleg több mint ezer munkavállalót foglalkoztat, integrált termelőin keresztül pedig további ezer fő megélhetését biztosítja. Évente tizenkétezer tonna húskészítményt és tízezer tonna panírozott terméket gyárt, Nyugat-Európa legtöbb országába szállít, és belföldön is értékesít. A friss pulykahúsok mellett már közvetlen fogyasztásra szánt, kiváló minőségű termékek széles skálájával rendelkezik. A vállalat küldetése továbbra is az, hogy a fogyasztók számára biztonságos és jó minőségű termékeket állítson elő.

Forrás: beol.hu