Grillkolbászos batyu
Pulyka grillkolbász
Hozzávalók 4 főre
4 db tortilla lap
450 g (6 db) Gallio pulyka grillkolbász
100 g Gallio pulykamellsonka
100 g Cervinus érlelt reszelt sajt
4 db tojás
1 csokor petrezselyem
ketchup
só, bors
Elkészítés
Egy melegszendvics sütő aljára helyezzük el a sonkaszeleteket, a sonka szélére pedig készítsünk „kerítést” grillkolbászból. Az így kapott fészekbe üssünk bele egy tojást, sózzuk, borsozzuk és szórjunk rá némi apróra vágott petrezselymet. Ha megsült, vegyük ki a sütőből és a helyére tegyünk egy tortilla lapot, majd erre helyezzük vissza a sonkás, kolbászos tojást. Locsoljuk meg kevés ketchuppel és szórjunk rá reszelt sajtot. Végül hajtsuk rá a tortilla lapot és süssük készre.