Skip to main content

Egész pulyka

Egész pulyka

Vágott baromfi (nyak és belsőségek nélkül). Tárolási és szállítási hőmérséklet: Friss hús: -2 és +4°C között Gyorsfagyasztott: -18°C alatt Fogyaszthatósági idő: Friss hús: lédig 5 nap, vákukmcsomagolt 7 nap Gyorsfagyasztott: 1 év Kiszerelés: Friss hús: lédig illetve vákumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott: lédig illetve vákumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos

Pulyka darálthús

Bőr nélküli, kicsontozott pulyka alsócombból készült darálthús. Tárolási és szállítási hőmérséklet: Friss hús: -2 és +2°C között Fogyaszthatósági idő: Friss hús: védőgázas 6 nap Kiszerelés: Friss hús: védőgázas csomagolásban

Pulyka szárnyvég

Csontos, bőrös pulyka szárnyvég (pulyka kéztőcsont környező izmokkal). Tárolási és szállítási hőmérséklet: Friss hús: -2 és +4°C között Gyorsfagyasztott: -18°C alatt Fogyaszthatósági idő: Friss hús: lédig 3 nap Gyorsfagyasztott: 1 év Kiszerelés: Friss hús: lédig, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott: lédig, rekeszes vagy kartonos

Pulyka zúza

Pulyka zúza. Tárolási és szállítási hőmérséklet: Friss hús: 0 és +3°C között Gyorsfagyasztott: -18°C alatt Fogyaszthatósági idő: Friss hús: lédig 3 nap, vákukmcsomagolt 10 nap Gyorsfagyasztott: 1 év Kiszerelés: Friss hús: lédig illetve vákumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott: lédig illetve vákumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos

Pulyka máj

Pulyka máj. Tárolási és szállítási hőmérséklet: Friss hús: 0 és +3°C között Gyorsfagyasztott: -18°C alatt Fogyaszthatósági idő: Friss hús: lédig 3 nap, vákukmcsomagolt 10 nap Gyorsfagyasztott: 1 év Kiszerelés: Friss hús: lédig illetve vákumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott: lédig illetve vákumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos

Pulykanyak

Bőr nélküli csontos pulykanyak. Tárolási és szállítási hőmérséklet: Friss hús: -2 és +4°C között Gyorsfagyasztott: -18°C alatt Fogyaszthatósági idő: Friss hús: lédig 3 nap, vákukmcsomagolt 5 nap Gyorsfagyasztott: 1 év Kiszerelés: Friss hús: lédig illetve vákumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott: lédig illetve vákumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos

Pulyka felsőcombfilé

Kicsontozott, bőr nélküli pulyka felsőcomb. Tárolási és szállítási hőmérséklet: Friss hús: -2 és +4°C között Gyorsfagyasztott: -18°C alatt Fogyaszthatósági idő: Friss hús: lédig 5 nap, vákukmcsomagolt 7 nap Gyorsfagyasztott: 540 nap Kiszerelés: Friss hús: lédig illetve vákumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott: lédig illetve vákumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos