Skip to main content

Egész pulyka

Egész pulyka

Leírás Vágott baromfi (nyak és belsőségek nélkül). Friss hús kiszerelése, csomagolása: lédig, rekeszes vagy kartonos Friss hús tárolási és szállítási hőmérséklete: -2 – +4°C között Friss hús fogyaszthatósági ideje: lédig 5 nap

Pulyka darálthús 500g

Leírás Bőr nélküli, kicsontozott pulyka alsócombból készült darálthús. Friss hús kiszerelése, csomagolása: védőgázas csomagolásban Friss hús tárolási és szállítási hőmérséklete: -2 – +2°C között Friss hús fogyaszthatósági ideje: 6 nap

Pulyka szárnyvég

Leírás Csontos, bőrös pulyka szárnyvég (pulyka kéztőcsont a környező izomzattal együtt). Friss hús kiszerelése, csomagolása: lédig, rekeszes vagy kartonos Friss hús tárolási és szállítási hőmérséklete: -2 – +4°C között Friss hús fogyaszthatósági ideje: lédig: 3 nap Gyorsfagyasztott (nem fagyos!) hús kiszerelése, csomagolása: lédig, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott (nem fagyos!) termék tárolási és szállítási hőmérséklete: -18°C […]

Pulyka zúza

Leírás Pulyka zúza. Friss hús kiszerelése, csomagolása: lédig illetve vákuumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Friss hús tárolási és szállítási hőmérséklete: 0 – +3°C között Friss hús fogyaszthatósági ideje: lédig: 3 nap, vákuumcsomagolt: 10 nap Gyorsfagyasztott (nem fagyos!) hús kiszerelése, csomagolása: lédig illetve vákuumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott (nem fagyos!) termék tárolási és szállítási hőmérséklete: -18°C alatt […]

Pulyka máj

Leírás Pulyka máj. Friss hús kiszerelése, csomagolása: lédig illetve vákuumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Friss hús tárolási és szállítási hőmérséklete: 0 – +3°C között Friss hús fogyaszthatósági ideje: lédig: 3 nap, vákuumcsomagolt: 10 nap Gyorsfagyasztott (nem fagyos!) hús kiszerelése, csomagolása: lédig illetve vákuumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott (nem fagyos!) termék tárolási és szállítási hőmérséklete: -18°C alatt […]

Pulykanyak

Leírás Bőr nélküli, csontos pulykanyak. Friss hús kiszerelése, csomagolása: lédig illetve csomagolt, rekeszes vagy kartonos Friss hús tárolási és szállítási hőmérséklete: -2 – +4°C között Friss hús fogyaszthatósági ideje: lédig: 3 nap, csomagolt: 5 nap Gyorsfagyasztott (nem fagyos!) hús kiszerelése, csomagolása: lédig illetve csomagolt, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott (nem fagyos!) termék tárolási és szállítási hőmérséklete: […]

Pulyka felsőcombfilé

Leírás Kicsontozott, bőr nélküli pulyka felsőcomb. Friss hús kiszerelése, csomagolása: lédig illetve vákuumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Friss hús tárolási és szállítási hőmérséklete: -2 – +4°C között Friss hús fogyaszthatósági ideje: lédig: 5 nap, vákuumcsomagolt: 7 nap Gyorsfagyasztott (nem fagyos!) hús kiszerelése, csomagolása: lédig illetve vákuumcsomagolt, rekeszes vagy kartonos Gyorsfagyasztott (nem fagyos!) termék tárolási és szállítási […]